gargalizáljHelyi fertőtlenítő és gyulladás-csökkentő hatású készítmény, amely külsőleg a száj ill. a torok öblögetésére, ecsetelésére használható pld. heveny garat-, mandula-, gége-, szájnyálkahártya-, és fogínygyulladás, a szájnyálkahártya műfogsor, forró étel, vegyszer okozta sérülései esetén.

septofortFogínygyulladás, szájüregi fertőzések: afta, gombás fertőzések; protézis okozta szájüregi gyulladás, nyelvgyulladás, garatgyulladás és mandulagyulladás helyi kezelése. Mandulaműtétek és foghúzás után a szájhigiéne fenntartása.

 

zoviraxKlinikai vizsgálatok tanúsítják, hogy a Zovirax ajak herpesz krém időben alkalmazva, azaz már az első tünetek (viszkető, égő, bizsergő érzés) jelentkezésekor megakadályozhatja a herpeszes hólyagok kialakulását. Amennyiben már a hólyagok megjelentek, gyorsítja a gyógyulási folyamatot.

compeed
Ultravékony, hidrocolloid-075-öt tartalmazó csaknem láthatatlan tapasz, amely alkalmas a herpesz kezelésére annak KIALAKULÁSÁTÓL AZ ELTŰNÉSÉIG. Az applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez. A felhelyezett tapasz lefedi a herpeszt, és a betegség valamennyi szakaszában enyhítheti a tüneteket és elősegíti a gyógyulást.

calcium_magnezium_cink
A kalcium, a magnézium, a cink, a szervezet és a sejtek számára fontos ásványi anyagok. Sokszor halljuk, hogy a kálcium a csontok és fogak  fejlődéséhez szükséges, a magnézium az izom és az idegrendszer működéséhez a cink a bőr rugalmasságához járul hozzá. Azonban arról már kevesebbet hallunk, hogy miért jó, ha ez a 3 létfontosságú ásványi anyag egyszerre kerül bevitelre.

Patikánk története

 a laborban 20110318 1820272059

Kereshető gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Elérhetőségeink